Kate Middleton look-a-like i Go`Morgen Danmark

Jeg blev spurgt om jeg ville lave en make over på en pige som i Go´Morgen Danmark havde vundet en look-a-like konkurrence. Og det ville jeg naturligvis gerne, da det går op for mig at det er iforbindelse med det royale engelske bryllup, når jeg lige at tænke FÅÅÅRK….da jeg på ingen måde er royalist og dårligt ved hvem der er hvad eller hvad de hedder…men det havde jo ligesom ikke så meget med sagen at gøre. Jeg finder nemt ud af via mine forbindelser hver der er Kate Middletons (ja, det hedder den kommende brud) fortrukne designer og skaffer mig lidt fotos af hendes look og så er det jo bare at gå igang. I Go´Morgen Danmark skulle jeg lave Kate´s forlovelses look….som at trylle Nanna Svendsen om til en tro kopi, i hår, make-up, tøj og smykker. Når jeg normalt laver total make-over hyrer jeg kompetente mennesker ind til opgaven og ingen er bedre til threading og fransk manicure end Beauty Avenue og frisuren stod Simon Kynde for, jeg selv bruger make-up fra Mac. Du kan se lidt backstage billeder her og det færdige resultat……senere på ugen viser jeg dig hvordan Nanna tog sig ud i den kopirede brudekjole som Haute Couture designeren Lasse Spangenberg syede på bare 5 timer. Iøvrigt lå guldsmed Minna Lund inde stene nok til over-night at lave en ring i stil med den Kate har fået æren af at bære, nemlig Williams mor, Lady Di´s vielsesring. Og Nanna endte i en Mads Nørgaard vintage kreation og sko fra Ganni

Se evt. div. tv klip her fra Go´Morgen Danmark:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment