These boots are made for walking….

Jeg elsker boots og har for lidt tålmodighed til netshopping…det skal eddermanme være en enkel, lækker grafisk oplevelse med meget få kliks, for at holde min opmærksomhed og få mig til at shoppe noget jeg ikke kan mærke, føle på eller prøve…hmmm! Jeg sad på et job og ventede på en model som havde sovet over sig !! Ville vise kunden (som er sko fetichist) dette site, hvor hun har nogle sko som ingen andre i landet.  Det endnu med at jeg lige hurtigt købte disse nittestøvler..og oplevelsen var total cool…trods min modtand. Fik en mail med bekræftelse få minutter efter, fik en ny mail senere om at de nu var shippet afsted og næste formiddag ringede det på døren og ind kom en pakke…postpakke…men indeni lækket indpakket med silkepair og satinbånd…. jo jo, jeg havde skam hørt fra mine shopaholich veninder at det var sådan man modtager fra de lækre steder over nettet…men nu blev jeg sku lidt hooked…og det er ikke sidste gang jeg får sager tilsendt fra www.debell.dk

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment