Væddemål

Jeg elsker at indgå væddemål, at måle min viden (og selvfølgelig helst få ret) at huske at betale hvad væddemålet lød på og alt det snak eller ærgren der er omkring et væddemål. Jeg har 3 kategorier jeg vædder i: en pakke Hubba Bubba med “Shake” smag, en flaske rødvin/el. bio billet for begge i væddemålet eller den store tur, når virkelig meget står på spil og begge parter er stensikre i deres sag.

Her udviser model og danser Marc virkelig god stil ved at sende brev og Hubbabubba med posten. Han havde vist været en del tankstationer igennem for at finde den rigtige Shake smag. Marc var på CIFF kids showet og er 13 år…..og vi kan finde på mange ting at vædde om backstage imellem shows´ne:)

2 Comments »

 1. Ursula

  15. marts 2011 — 19:05

  Ha ha…”som at stjæle slik fra børn”
  Thumbs up for Marc!

 2. Charline Skovgaard

  15. marts 2011 — 23:06

  nej nej…ærlig og redeligt tjent…han var så skråsikker…ha ha!

Leave a comment