Kæmpe loppemarked

Jeg er en rigtig kræmmerpige, elsker at snuse rundt i gamle sager, finde sager til min små stilleben, den kælk jeg har ledt efter, regi til fotooptagelser osv. Man kan altid få en spændende snak især med kenderne. Sidste weekend overtog jeg en venindes stand som skulle nedkomme (standende i Forum er meget eftertraktede). Hun vil gerne beholde standen til senere at skulle af med babyting. Alle stillede op fredag og dækkede sagerne til. Vi kom tidligt lørdag morgen hvor der sælges billetter til Early Birds, som er opkøbere..og det gælder om at gøre nogle gode handler. Man bliver hurtigt klar over om noget er eftertraktet, når de river og flår i det….så er det op med prisen 😉

Mine 3 piger og jeg havde så travl at vi ikke rigtig nåede at kigge os omkring. Vi havde stand ved siden af min veninde og hendes 5 årige datter, som gik oprigtigt op i at sælge, sirligt lægge tøj sammen og give penge tilbage. Vi indser hvor stor en dannelse og opdragende effekt det har af handle. Pigerne får blod på tanden og går ned i pris for deres ynglingsting, som ikke længere gør nytte for at de kan købe skønne øreringe ved boden længere henne.

2 Comments »

  1. Oliver Gliese Poulsen

    4. februar 2011 — 21:24

    Ej gud!:D Var du der :O der har jeg købt min jakke:D

  2. Charline Skovgaard

    16. februar 2011 — 13:10

    Jep, Oliver vi ses der igen til påske ikk ?

Leave a comment