Pernille Damore launcher en læselig mursten

Min kære veninde Pernille, som nu bor i Spanien med familien kom til Danmark i sidste uge for at lancere sit nye værk, en bibel på over 700 sider. Jeg har tidligere været i et 6 måneders forløb “Detox dit liv” hos Pernille, da hun havde praksis i Bredgade i Kbh.  Det forløb satte mange ting i spil da det ikke kun handlede om at detoxe sin kost men også relationer, fremtoning, tankemønstre og meget mere. Nu har Pernille, som oprindelig er uddannet heilpraktiker begået en fuldstændig fantastisk bog, som jeg mener at alle skal læse. Jeg må tilstå at jeg ikke har fået tygget mig igennem den endnu…men kan næsten ikke vente. Læs Pernilles blog her:

2 Comments »

 1. Annika Gran

  3. oktober 2010 — 09:58

  Spændende! Så snart jeg har mod på yderligere en selvudviklingsbog (lige nu holder jeg pause fra bøger, artikler mv. i den kategori, så vil Pernille’s bog helt klart være en jeg vil vælge at læse.

 2. Charline Skovgaard

  17. oktober 2010 — 22:02

  Hej Annika
  Pa ha, ja det er en ordenlig én at komme igang med. Jeg har planer om at tage fat på den efter jul. Jeg skal lige have en masse ting på plads og bl.a. flytte igen. Så den må vente lidt…skal nok melde ud, hvad jeg oplever, så kan vi dele vores oplevelser, ikk?
  Knuser

Leave a comment