Træd ud af din histore og ind i dit lys….!

Mika Heilmann er mor i én af mine børn klasser…vi har kendt hinanden i 6 år og først nu ser jeg hvor fuldstændig enestående hun er i sit arbejde. Jeg var klar over at hun arbejdede som coach, men det er der jo så mange der gør i min omgangskreds. Men Mika er ikke bare en almindelig coach. For nylig hørte jeg hende fortælle til et fordrag med overskriften: “Træd ud af din historie og ind i dit lys”. Dér gik det op for mig hvor specielt Mika arbejder med måden at formidle på, der kan jo være rigtig mange måder at forstå eller nærmere ikke at forstå, afhængig af hvor vi er i vore liv og hvor åbne og modtagelige vi er. Det ser jeg som en kæmpe barriere for rigtig mange mennesker, men den forstår Mika at nedbryde med åbenhed, forståelse og indlevelse…og før den barriere er brudt og en tillid skabt, er der jo langt til mål, for at folk kan flytte sig. Kort fortalt er Mika enestående i en fortælleform som almindelige mennesker forstår.  Så når jeg er klar til at lægge sider af min fortid/skygger bag mig…bliver det i et forløb hos Mika. Hendes næste workshop er i Hornbæk 23-24 Okt.

Læs mere på Mikas hjemmeside her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment