Stilhed før storm på trendshow i Bella

Igen i år står jeg for styling og koordinering af CIFF KIDS trendshow, som forgår i Bella Center under fashionweek. Vi har allerede forberedt i lang tid, brainstormet, tegnet, konstrueret regi og kostumer, indhentet tøj og tilpasset med sko og accessories. Det er vildt at se kæmpe tomme haller blive invaderet af trucks med skillevægge til nu hvor det ligner små toptunede showrooms. Idag har vi generalprøve på vores 2 daglige shows…og jeg er mere flad end ever. Hele tiden er der rekvisitter som går i stykker, sko der klemmer, tøj der ikke kan kommer over hovedet osv. osv. Så det er sådanne ting jeg dealer med nu inden jeg skal være klar til Rützou show på Rådhuset…det er én af mine ynglings brands og jeg vil ikke misse det for noget i verden.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment