Hotteste træningsform

Forleden var jeg til hot yoga som er den skønneste form for træning man kan tænke sig. Når jeg har været i London, har jeg altid sørget for at booke tid til en bikram yoga session.  Bikram yoga foregår ved 42 grader, ret interessant, når det er ved den temperatur man tilbereder raw food.  Jeg har med længsel ventet på et hot yoga studie skulle åbne i København og selvom Christianshavn ligger lagt fra hvor jeg bor, vil jeg gøre alt for at komme der så ofte som muligt. Nalini er et super hyggeligt sted med et meget kompetent personale. Under min session hot yoga, blev jeg nærmest rørt over Mari´s meget messende stemme, som var jeg i kirke, hvor følelserne også kan kamme lidt over. Selve øvelserne er mulige at udføre for enhver og varmen gør at du føler dig så tryg og indhyldet i lykke og kærlighed, som du ikke har følt siden du lå inde i mors mave, sjovt nok også ved 37,5 grader <3

Gå videre til Nalini her:

1 kommentar »

  1. Carla Mickelborg

    1. april 2013 — 18:27

    Hehe – sød forklaring på hvordan du har det under yoga praksis:) Jeg går selv hos Nalini – faktisk 5 gange om ugen! Blev du også afhængig? Det skal lige siges, at jeg ikke kun praktiserer Hot Yoga dér, men også meditativ afspændende yoga.. Måske du vil se lidt inspiration her på min blog? http://carlamickelborg.tumblr.com/tagged/yoga

Leave a comment