Foto crash og digital-tid i gummi.

Kære Blog læser

Jeg kan jo bedst lide at formidle via mine fotos….og så skete der det at min elskede Macbook er så latterlig proppet med fotos at jeg er blevet sendt helt tilbage……nu vil den hverken tage flere billeder ind men vil sku heller ikke afgive nogen. Jeg er i færd med at smide dem over på en ekstern harddisk, og så siger den; -“Nej tak….nu har jeg fået nok”. Den opfører sig som et trodsigt barn og har sat hælene i. Så jeg må beklage at jeg ikke kan loade de tunge filer, med masser af fotos….men lover at det ikke kommer til at se igen (arbejder på sagen). Jeg elsker og sværger jo til alt med et æble på…og vil helst skyde skylden på det skide æble, men måske handler det om at den kære alubox ikke kan rumme 85.000 fotos uden at blive lidt træt…..og ja, så lærte jeg at få fjernet fotos fra computeren i tide.

Imens kan du nyde de skønne gummi digital ure fra TooLate som jeg købte med hjem til alle ungerne fra Rom. 15 Euro, eller øjler som min veninde Annette kalder den møntsort.

1 kommentar »

  1. Stine

    3. maj 2010 — 14:28

    Av for den. Prøv Picasa, kære 😉
    http://picasa.google.dk/

Leave a comment