Sydindien med rygsæk # 1

Så længe jeg kan huske har jeg ønsket at komme til Indien. Der er så mange ting ved Indien der altid har tiltalt mig og nu skulle det være. Allerede i Oktober var jeg begyndt at frygte juleaften, den første juleaften hvor jeg ikke skulle være sammen med min børn. Det pinte mig som ind i h…… hvad jeg skulle stille op, til jeg kom til at mærke mig selv…og alle de behov og drømme, der aldrig havde været plads til…nu kunne jeg med god samvittighed komme afsted og gøre noget for mig selv.

Faktisk havde jeg et naiv håb om bare at hoppe på et fly til hvor som helst i Indien, Cambodia, Laos, Vietnam el. derudeaf…indtil jeg kom i tanke om vaccinationer og visum, og det kræver jo at man bestemmer sig for ET land. Jeg spurgte mig lidt omkring og alle mine hippie-berejste-venner anbefalede at få Grace Tours til at stykke noget flyvning sammen.

Jeg havde en længere snak med Trine og Karen fra Grace Tours og fik så vild god behandling og kunne næsten ikke slippe alle de gode historier de gerne ville dele med mig….Se her et glimt af min 1. rejsedag til Kochi i Syd indien Kerala, via Dusseldorf og Dubai. Se rejse muligheder her. www.gracetours.com

2 Comments »

  1. sabine brandt

    7. april 2010 — 09:23

    · { åh jeg får helt udlængelse efter Indien … er stor fan … og min næste tur bliver helt sikker Syd … } ·

  2. Charline Skovgaard

    7. april 2010 — 17:56

    Ja, jeg kender det…..men nu skal jeg nok smide lidt inder nyheder løbende på bloggen, så må du drømme dig væk via billederne, ikk?Knuser

Leave a comment