X-Factor THOMAS, meget mere end skolelærer

Megacool Thomas fra X-Factor har undervist på Hellerup  Skole i 6 år. Han har haft mine unger on-and-off igennem årene.

Mine piger kommer hjem helt glade over at Thomas kommer og giver et par numre på skolen og det skal filmes af DR…uhhhh. De skal have underskrevne tilladelser og lægger tøj frem aftenen før, uh ha spændingen er i top. Jeg stemmer klart selv på Thomas. Er dog rimeligt hårdt presset af min store pige som har set lyset i Jesper og min store søn som har gået på Langelands Efterskole med Tine….hmmm, stemmer nu på Thomas, anyway. Eller stemmer faktisk slet ikke, har faktisk mistet troen på at stemmerne rammer rigtigt og ikke er manipuleret fra højeste sted. DR er sku gjort et stort arbejde i at få lagt rygter ned og nogenlunde fået folks tillid tilbage…..eller hvad siger du ?

Jeg har nu valgt at focusere på det fede show, de mange talenter, de fede perfomance indslag og al den fede karma omkring showet.

I mandags skulle Thomas så optræde på hans egen skole. Jeg havde lige drukket kaffe med Jesper Kryger, som er Danmarks sejeste koreograf og som trainer Remees deltagere….lige inden jeg skulle på skolen til “koncert”. jesper fortalte at både Jesper, Tine og Thomas skulle filmes, uden at de selv vidste hvor eller til hvad. Uhh ha, altid fedt med noget inside viden… og på billederne vil du kunne se at Thomas bliver meget overrasket over at alle hans elever, kollegaer, Thomas egen familie og venner og fan-forældre var mødt op til surprice-koncert. Det var en meget fed oplevelse og jeg krydser fingre for dem allesammen, for efter min mening er det første år, vi har 3 så store talenter med hver deres skønne udtryk.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment